Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

deputat gheorghe coman arestatÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, marţi seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a deputatului Gheorghe Coman, preşedinte al Partidului Conservator Buzău. Deputatul a fost ridicat în aceeaşi zi, din trafic. Coman este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-o formaţiune politică în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Deputatul Gheorghe Coman, arestat preventiv pentru fapte de corupţie, a fost oprit în trafic, marţi seara, de către poliţişti, în apropiere de oraşul Urziceni, în timp ce se îndrepta spre Buzău, şi adus la sediul Poliţiei Române din Capitală, relatează gandul.info.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul teritorial Ploieşti au cerut marţi completului de cinci judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ca deputatul Gheorghe Coman, acuzat de folosirea influenţei funcţiei de conducere din partid şi prins în flagrant luând mită, să fie arestat preventiv.

Recusul procurorilor anticorupţie a fost formulat după ce instanţa supremă a respins, în 27 decembrie, cererea DNA de arestare preventivă a lui Coman, dispunând măsura interdicţiei de a părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile, dar cercetarea în libertate a deputatului, în aceeaşi zi în care Parlamentul a încuviinţat posibila arestare.

La scurt timp după i-a fost prezentată învinuirea, procurorii au trimis instanţei supreme propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a deputatului Gheorghe Coman, care a fost judecată de magistratul Daniela Encean.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Ploieşti au solicitat arestarea preventivă a inculpatului Coman Gheorghe, deputat în Parlamentul României şi preşedinte al organizaţiei judeţene Buzău a unui partid, în prezent suspendat din această funcţie, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de folosire a influenţei de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite", a arătat DNA, într-un comunicat de presă.

Gheorghe Coman a fost votat deputat pe listele PPDD, iar în martie 2013 s-a mutat la Partidul Conservator. În decembrie 2013, el a fost ales preşedintele PC Buzău.
Conducerea PC a hotărât suspendarea deputatului Gheorghe Coman din calitatea de membru al partidului, până la clarificarea situaţiei acestuia în justiţie. Procesul deputatului a fost unul scurt, deoarece Gheorghe Coman a refuzat să dea orice fel de declaraţie în faţa instanţei, refuzând să le spună judecătorilor dacă se consideră vinovat sau nu.

Back To Top