Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

costin cazanciuc primar comuna rafovMiercuri, 8 ianuarie, la sediul Consiliului Judeţean Prahova, a avut loc o întâlnire între reprezentanţii companiilor de distribuţie a gazelor naturale, cei ai Ministerului Energiei şi ai autorităţilor locale şi judeţene, pentru înfiinţarea unei noi magistrale de distribuţie a gazelor în judeţ.

Reprezentanţii Transgaz şi Distrigaz Sud, conducerea Consiliului Judeţean Prahova precum şi primarii localităţilor Râfov, Slănic şi Vărbilău s-au întâlnit pentru a dezbate proiectele de investiţii principale pentru acest an. La întâlnirea moderată de Mihail Albulescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, au fost stabilite înfiinţarea unei reţelei de distribuţie de gaze naturale pe Valea Slănicului, reţea care va cuprinde nouă localităţi, şi dezvoltatrea unei magistrale de transport Ploieşti (SRM Buda) - Plopeni – Slănic. Aceasta va fi realizată de către Transgaz cu o investiţie proprie de aproximativ 3,5 milioane euro.
Ulterior, reţeaua de distribuţie în localităţi va fi dezvoltată prin concesionare şi licitaţii cu ajutorul operatorilor privaţi.

Totodată, a fost analizată posibilitatea racordării la reţeaua de gaze naturale a comunei Râfov, în acest sens urmând ca, în termen de două săptămâni, să se depună actele necesare întocmirii studiului de fezabilitate şi bugetarea lucrării începând cu trimestrul al treilea al anului 2014.
„Întâlnirea a fost constructivă, din punctul meu de vedere. Au fost luate în discuţie soluţii tehnice concrete pentru racordarea la gaze a comunei Râfov – lucru foarte important pentru dezvoltarea localităţii, dar au fost stabiliţi şi următorii paşi pentru realizarea lucrărilor acestui proiect. Deja, mâine (n.r. – joi, 9 ianuarie) la Primăria Râfov se va prezenta o echipă din partea companiei de gaze care va începe lucrările pentru actualizarea studiului de fezabilitate a racordării comunei la reţea. De asemenea, la întâlnire au fost discutate şi parteneriatele între Consiliul Judeţean, Consiliul Local şi Distrigaz", ne-a precizat Costin Cazanciuc, primarul comunei Râfov.

Următoarea rundă de discuţii la acest nivel va avea loc în perioada 3-7 februarie, după adoptarea bugetelor locale.

Back To Top