Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

stelian fuiaProcurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală faţă de fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, director la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare a Plantelor Medicinale şi Aromatice Fundulea la data faptelor, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea în formă calificată de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcționarul a obţinut pentru altul un avantaj patrimonial.

Potrivit unui comunicat al DNA, transmis miercuri Agerpres, în acelaşi dosar mai sunt urmăriţi penal sora şi cumnatul lui Fuia, Alexandrina şi Daniel State, asociaţi la SC Procera Agrochemicals, pentru complicitate la infracţiunea în formă calificată de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Fuia este acuzat că a omis îndeplinirea unui act de serviciu în cadrul unei proceduri de executare silită, fapt ce a condus la vânzarea ilegală a unor imobile din patrimoniul statului către o persoană fizică, prin licitaţia organizată la data de 19 decembrie 2005, banii fiind plătiţi societăţii la care asociată era sora lui.

„Concret, învinuitul Fuia, în calitate de director general al SCDPMA Fundulea, deşi cunoştea că împotriva instituţiei publice pe care o conducea s-a declanşat, ca urmare a unei sentinţe civile, o procedură de executare silită a unor bunuri pe care instituţia le deţinea în calitate de concesionar, nu a formulat contestaţie la executare (conform Codului de procedură civilă) şi nu a arătat că bunurile se aflau în patrimoniul statului. Fapta a avut în vedere stingerea unei datorii pe care, iniţial, Staţiunea de cercetare Fundulea o avusese faţă de Staţiunea Didactică Belciugatele. După încuviinţarea executării silite, cu acordul Staţiunii Fundulea, dreptul de a recupera datoria a fost preluat, printr-un contract de cesiune de creanţă, de către SC PROCERA AGROCHEMICALS", susţin procurorii, mai relatează sursa citată.

Sursa foto: jurnalul.ro

Back To Top