Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

analize gripaAngajatul Aeroportului Sibiu, care a încetat din viaţă luni, nu avea gripă, arată diagnosticul stabilit de medicii legişti. Decesul a fost cauzat de tromboembolie pulmonară şi pneumonie acută interstiţială, pe fondul altor afecţiuni, informează Ministerul Sănătăţii.

În legatură cu suspiciunile de gripă la trei persoane angajate la Aeroportul Internaţional Sibiu, care au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sibiu, în urma anchetei dispuse de ministrul Sănătăţii, DSP Sibiu a comunicat ministerului de resort rezultatele anchetei epidemiologice.

În urma examenului anatomo-patologic, s-a dovedit faptul că decesul persoanei din data de 6 ianuarie 2014, în secţia ATI, a avut drept cauză diagnosticul de tromboembolie pulmonară şi pneumonie acută interstiţială, pe fondul altor co-morbidităţi.

Diagnosticul stabilit de medicii legişti exclude decesul din cauza oricărei forme de gripă.

Celelalte două persoane cu suspiciune de gripă au fost internate, izolate, li se administrează tratament specific şi li s-au prelevat probe în vederea efectuării testelor la INCD Cantacuzino. În urma rezultatelor transmise de Institutul Cantacuzino, Ministerul Sănătăţii a precizat că, din cele două suspiciuni, a fost confirmat un singur caz de gripă umană, AH3N2, celălalt fiind infirmat.
În prezent, starea persoanei contamitate cu virusul gripal uman este stabilizată şi se află sub tratament specific în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Persoanele respective sunt stabile şi, în acest moment, manifestă forme uşoare de infecţie acută respiratorie. Acestea nu au avut niciun contact cu persoana decedată.

Printre atribuţiile de serviciu ale acestor trei persoane de la aeroport nu intră contactul direct cu pasagerii.

Până în prezent, la nivelul României, evoluţia infecţiilor respiratorii acute se încadrează între limitele prognozate. De asemenea, de la începutul sezonului rece şi până în prezent, au fost detectate numai 3 cazuri de gripă şi nu a existat niciun deces din această cauză.

Bărbatul decedat luni avea 38 de ani şi lucra în turnul de control al aeroportului din Sibiu, iar ceilalţi doi, de 22, respectiv 26 de ani, sunt manipulanţi de bagaje.

Back To Top