Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

lia maria voicuLia Maria Voicu, directorul Muzeului de Istorie şi Arheologie Prahova, a fost trimisă în judecată în anul 2012 pentru neglijenţă în serviciu, în cazul furtului mai multor capace din aur ale unor ceasuri de colecţie. Lia Maria Voicu şi-a înaintat demisia din funcţia de conducere a instituţiei, în locul său fiind numit director interimar arheologul Marinela Peneş, director adjunct al muzeului.

Lia Maria Voicu este cercetată penal pentru că a ascuns, timp de mai mulţi ani, furtul mai multor capace din aur ale unor ceasuri de colecţie. În 2012, mai multe capace din aur de 18 karate de la 15 ceasuri de buzunar aflate în Muzeul Ceasului Ploieşti, secţie a Muzeului de Istorie şi Arheologie Prahova, au dispărut dar Poliţia nu a fost anunţată timp de trei ani. Dispariţia a fost dezvăluită după un control al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, precizează Mediafax.

În acelaşi dosar în care a fost inculpată Lia Maria Voicu a fost cercetat şi Ioan Eugen Stănescu, director adjunct al instituţiei, trimis în judecată pentru neglijenţă în serviciu şi condamnat la plata unei amenzi penale. Alături de cei doi, în dosar mai figurează şi o altă angajată a muzeului.

Surse din cadrul Consiliului Judeţean Prahova au declarat că Lia Maria Voicu a demisionat din funcţie. Fosta directoare nu a putut fi contactată, iar foştii colegi de la Muzeu s-au abţinut să facă orice fel de comentariu cu privire la această situaţie.
„Din câte am înţeles de la Consiliul Judeţean, se pare că este vorba despre încetarea bilaterală a raporturilor de muncă, în urma înaintării solicitării de pensionare. Noi facem toate eforturile pentru a desfăşura activitatea normal în cadrul instituţiei, pentru a duce la bun sfârşit proiectele pe care le derulăm şi activităţile pe care le organizăm", ne-a declarat Marinela Peneş, directorul interimar al Muzeului de Istorie.

Potrivit surselor din Consiliul Judeţean pentru Actualitatea Prahoveană, se pare că, la baza încetării contractului de management al fostului director al Muzeului de Istorie şi Arheologie Prahova este depunerea actelor pentru pensionare, în adresa Liei Voicu precizându-se solicitarea de „încetare de comun acord a contractului de management". Arheologul Marinela Peneş va conduce Muzeul din funcţia de director interimar timp de 120 de zile, până la organizarea consursului pentru postul de manager.

Sursa foto: muzeulcotroceni.ro

Back To Top