Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

gratarVeste îngrijorătoare pentru consumatorii de carne: ea poate conţine substanţe de sute de ori mai periculoase decât se credea. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Oregon au descoperit compuşi noi, generaţi de anumite reacţii chimice şi care sunt de sute de ori mai mutageni decât compuşii-mamă care sunt cancerigeni cunoscuţi. Toxinele descoperite recent sunt produse prin reacţii chimice găsite în carnea făcută la grătar, dar şi în gazele de eşapament.

Descoperirea acestor compuşi ridică noi probleme referitoare la efectele pe care consumul de carne le are asupra sănătăţii.

Compuşii au fost descoperiţi în urma unor experimente de laborator care imitau genul de mediu care poate fi produs de gazele de evacuare de la maşini sau de gătitul cărnii pe grătar, titrează descoperă.ro, citând Science Recorder.

„Unii dintre compuşii descoperiţi sunt mult mai mutageni decât credeam iniţial şi ei ar putea exista în mediu ca rezultat al poluării produse de vehicule sau de prepararea anumitor tipuri de alimente", a declarat Staci Simonich, profesor de chimie şi toxicologie la Universitatea Oregon.

Mutagenii sunt substanţe chimice care pot duce la modificări ale ADN-ului şi care, în cele din urmă, pot duce la apariţia cancerului, mai relatează sursa citată. Mai mult, oamenii de ştiinţă au notat şi că cifrele indicate de ei ar putea subestima toxicitatea noilor compuşi studiaţi.

Back To Top