Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

acord intelegereMinistrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, împreună cu Secretarul de Stat Adrian Pană şi Preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, s-au întâlnit joi, cu reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi pentru a continua consultările pe tema hotărârii de Guvern privind pachetul de servicii minimale pentru neasiguraţi şi pachetul de servicii medicale de bază, precum şi noua listă de medicamente compensate.

În urma întâlnirii, a fost semnată o declaraţie comună prin care părţile îşi afirmă sprijinul pentru implementarea acestor măsuri.

Clarificarea drepturilor minimale pentru toţi cetăţenii ţării, chiar şi neasguraţi, dar şi actualizarea, după cinci ani, a listei de medicamente compensate sunt necesităţi ale realităţii sistemului medical din România. Acordul menţionează susţinerea proiectelor, promovarea şi explicarea lui cât mai coerentă pentru public, dar şi completarea lor cu idei şi propuneri constructive.

Documentul este semnat de către reprezentanţii a 12 asociaţii pentru protecţia pacienţilor şi de către reprezentanţii MS.

Back To Top