Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

dana blanduDana Blându, învăţătoarea de la Şcoala nr. 10 „Maria Rosetti" din Capitală, care a fost înregistrată de părinţi cum cerea cadouri, a fost demisă, vineri, de Consiliul de Administraţie al unităţii de învăţământ.

Învăţătoarea Dana Blându este cercetată şi penal pentru că le-a cerut părinţilor bani de cadouri pentru personalul didactic şi auxiliar.
Cinci părinţi au semnat o nouă cerere prin carde cereau demisia învăţătoarei.

La şedinţa Consiliului de Administraţie al şcolii a fost prezent şi Gabriel Ispas, secretar general din cadrul Ministerului Educaţiei, care se ocupă şi de anticorupţie, dar şi avocatul învăţătoarei, Bogdan Răducanu.
Acesta a afirmat că învăţătoarea „nu este vinovată şi nu se simte vinovată", şi că va înainta în justiţie decizia Consiliului de Administraţie, iar procesul va fi câştigat sută la sută. Oricum, învăţătoarea nu va mai reveni în activitate la Şcoala nr. 10, dar există pşosibilitatea ca aceasta să-şi continue cariuera didactică la o altă unitate de învăţământ.

Bogdan Răducanu a declarat că înregistrarea făcută publică de către o mămică de la clasa ei este discutabilă. „Este discutabilă acea înregistrare. Nu am ascultat acele înregistrări şi nu am avut posibilitatea să le vizionăm", a spus avocatul, menţionând că ar fi vrut să le vadă astfel încât să tragă nişte concluzii din ele.

Joi, a apărut o a doua înregistrare în care Dana Blându vorbeşte cu un alt părinte şi spune că nu ştie dacă părinţii sunt „săraci sau nesimţiti" pentru că vor să ofere doar o cafea şi o ciocolată.

Tot joi, Consiliul de Administraţie de la Inspectoratul Şcolar Bucureşti a decis să nu mai prelungească mandatul directoarei de la Şcoala Nr. 10 „Maria Rosetti" din cauza unor deficienţe de management şcolar şi a unor deficienţe legate de comunicarea cu părinţii.

Sursa: gandul.info

Back To Top