Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

autostrada bucuresti ploiestiCând vine vorba despre inaugurarea viitoarei autostrăzi Comarnic-Brașov, primarul din Buşteni, Emanoil Savin, îşi dă cuvântul că o va aduce pe Madonna în concert, doar să vadă maşini pe autostrada Comarnic-Braşov. Până atunci însă, edilul visează din Bahamas la drumul zăpezii, unde a plecat în concediu, enervat, spune el, de nebunia de după Sărbători. „Şi o să plec în fiecare an, de acum încolo. Aţi văzut ce e pe DN1. Îmi vine să dau o hotărâre de consiliu local să interzic traficul pe DN1", spune el, convins că, dacă autostrada nu se face, "s-au curăţat cu toţii, pleacă cu toţii", declară Savin pentru gandul.info.

Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, nu se arată atât de entuziast, ci dimpotrivă.

"Nu am fost anunţaţi nimic oficial. Nu ştiu dacă proiectul a fost semnat (contractul între CNADNR şi asocierea Vinci-Strabag-Aktor n.n.). Sperăm să se fi semnat", a declarat pentru gândul Vlad Oprea, primarul localităţii Sinaia, care spune că ar fi auzit ceva de o eventuală întrunire, la Guvern, a primarilor din localităţile prin care va trece autostrada, însă aşteaptă să fie convocat.

Proiectul care arată pe unde va trece noua autostradă le este străin primarilor.

"Nu ştiu cum arată proiectul. Nu am văzut nimic. Dacă proiectul este în forma de acum câţiva ani, cu un tunel prin Sinaia de 4 km, este în regulă, dar nu ştiu cum arată acum proiectul", a adăugat Vlad Oprea.

George Scripcaru, primar Braşov: „Câştigătorul a mai câştigat de două ori. Şi?"

La auzul subiectului de discuţie, primarului Scripcaru i-a scăpat un râs înfundat. "Câştigătorul a mai fost câştigător de două ori (aluzie la faptul că Vinci a mai fost selectat de două ori drept câştigător pentru construirea autostrăzii Comarnic- Braşov). Şi? Ar fi bine dacă de data asta s-ar şi realiza. Aş face orice să se întâmple asta. Aş fi ipocrit să zic că nu m-ar bucura construirea acestei autostrăzi. Atunci s-a poticnit la finanţare", a declarat pentru gândul George Scripcaru.

Mircea Cosma, preşedinte CJ Prahova:Noi cu muşchii ca oţelul şi culegem muşeţelul"

Preşedintele CJ Prahova i-a ironizat pe primarii care sunt sceptici că francezii de la Vinci vor reuşi de data aceasta să ducă la bun sfârşit construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov: „Noi cu muşchii ca oţelul şi culegem muşeţelul" .

Apoi trece rapid în revistă palmaresurile constructorilor Vinci şi Strabag.

"Vinci vine de la Leonardo Da Vinci. Vinci a construit autostrăzile din sudul Franţei. Strabag a construit trei sferturi din autostrăzile din Austria şi un sfert din cele din Germania", spune Cosma.
Integral, pe gandul.info

Back To Top