Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spitalul judetean ploiestiMiercuri, 15 ianuarie, Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-a întrunit în şedinţă extraordinară în vederea stabilirii calendarului de desfăşurare a concursului pentru ocuparea postului de manager - persoană fizică, al acestei instituţii.

Începînd cu data de 17 ianuarie 2014, va fi publicat anunţul privind condiţiile de participare la concurs, într-un cotidian naţional şi unul local, dar şi pe paginile de internet ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi Consiliului Judeţean Prahova.

Regulamentul de organizare şi desfăşurare al concursului pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost stabilit prin Dispoziţia 245/2010, a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, având la bază Ordinul MS nr. 1082/2010.
Concursul se va desfăşura în perioada 3-14 martie 2014 şi va consta într-o probă scrisă – test grilă precum şi proba de susţinere a proiectului de management.

Bibliografia şi tema pentru proiectul de management se vor publica pe paginile de internet ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi Consiliului Judeţean Prahova.

Back To Top