Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Spitalul-de-Urgente-Ploiesti-sectia-Buna-VestireÎn luna ianuarie, în cadrul Consiliului Judeţean Prahova, se elaborează bugetul pentru anul 2014. Potrivit unui comunicat al instituţiei, pentru acest an au fost prevăzute sume importante care să asigure celor trei spitale aflate în subordinea Consiliului Judeţean Prahova, cheltuielile pentru lucrările din planul de conformare necesare obţinerii autorizaţilor sanitare de funcţionare.

Pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti vor fi alocate fonduri în valoare de 10.712.000 lei în vederea dotării cu aparatură medicală, dar şi pentru lucrări de investiţii şi reparaţii în toate de cele patru locaţii. Printre ele se menţine şi cea din strada Bunavestire, pentru care Spitalul a primit, din partea secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, recomandarea de închidere.
Reprezentanţii unităţii medicale au contestat măsura de suspendare a activităţii medicale din secţiile Interne II, Gastroenterologie şi Dermatologie aflate în locaţia de pe Bunavestire, iar Consiliul Judeţean Prahova pregăteşte alocarea unei sume de aproximativ 600.000 de lei, pentru începerea lucrărilor de reparaţii curente şi igienizare, inclusiv înlocuirea instalaţiilor şi obiectelor sanitare. Aceste lucrări se vor face cu menţinerea activităţii medicale, se preciează în comunicatul CJ.
Această prevedere bugetară va fi supusă aprobării în şedinţa Consiliului Judeţean din luna februarie.

Sursa foto: max-media.ro

Back To Top