Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Maria GrapiniCataloagele şi lucrările pictorilor şi sculptorilor români vor fi prezente în sediile Institutului Cultural Român (ICR) din străinătate, în birourile de promovare turistică, dar şi în holurile hotelurilor din România, a declarat, agenţiei Mediafax, Maria Grapini, ministrul pentru IMM şi Turism.

După ce ICR s-a făcut de râs, în 2013, prin prezenţa modestă atât la evenimentele culturale din străinătate, cât şi la Târgul de Carte din Capitală, încă o dată lipsa de iniţiativă a reprezentanţilor Institutului iese în evidenţă. De data aceasta, Maria Grapini, ministrul pentru IMM şi Turism, a dat peste nas şefilor de la ICR, prin intenţiile sale de a promova România prin valorile artistice ale ţării, idee pe care ar fi fost normal să o aibă cineva de la Cultură.

„Pe 27 ianuarie mă întâlnesc cu reprezentanţii Consiliului Consultativ pentru turism şi o să le prezint propunerile mele. Urmează să semnăm şi un acord cu ICR pentru ca în ţările unde au spaţii să se expună periodic lucrări ale pictorilor şi sculptorilor români. Unul din atuurile României este turismul cultural şi trebuie să îl promovăm mai mult", a spus Grapini, citată de Mediafax.

Ea a afirmat că atât în sediile ICR, cât şi în birourile de promovare turistică a României în străinătate, ar trebui să existe un mic spaţiu unde artiştii să-şi poată expune dacă nu operele, cel puţin cataloagele şi datele de contact.

De asemenea, Grapini va vorbi cu hotelierii români şi va încerca să-i convingă să găzduiască în holurile hotelurilor operele şi cataloagele artiştilor români.

„În străinătate, chiar şi în unele camere de hotel am văzut cataloage cu lucrări ale artiştilor din ţările respective. Pe de o parte vor promova turismul românesc, ajutăm şi artiştii să se promoveze şi înfrumuseţăm şi holurile hotelurilor româneşti", a mai spus Grapini pentru sursa citată.

Back To Top