Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

curtea supremaMagistraţii Curţii Supreme trebuiau să decidă astăzi dacă procurorii vor ancheta sau nu acuzaţia de plagiat în cazul premierului Victor Ponta, dar după numai cinci minute de şedinţă au hotărât să amâne pentru 3 martie luarea unei decizii.

Motivul amânării a fost o lipsă de procedură. Una dintre persoanele reclamante nu a putut fi citată corect, cel mai probabil domiciliind la o altă adresă. Este vorba despre Augustin Ofiţeru, titrează digi24.ro.

Niciuna dintre cele trei persoane care au constestat decizia Parchetului General nu a fost prezentă la proces, luni. În schimb, premierul a fost reprezentat de avocatul său.

Adrian Papahagi, Mihail Neamţu şi Augustin Ofiţeru au contestat decizia Parchetului General prin care s-a dispus neînceperea urmăririi penale a premierului, mai relatează sursa citată.

Victor Ponta este acuzat că a plagiat 113 din cele 292 de pagini ale lucrării „Răspunderea în dreptul internaţional umanitar". Teza a fost publicată în 2010 şi semnată alături de Daniela Coman.

În decembrie 2013, Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat, pentru prima dată în România, o condamnare penală, pentru plagiat. Publicistul Georghe Stanca a primit un an de închisoare cu suspendare.

Back To Top