Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

alcooltestFinalul de săptămână a fost plin de tentaţii pentru unii prahoveni care nu s-au putut abţine nici de la băutură, nici de la şofat, şi au condus pe drumurile publice din judeţ în stare de ebrietate. Duminică, echipajele de poliţişti au prins doi astfel de conducători auto.

Duminică, pe la 5 dimineaţa, poliţişti din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au oprit pe DN 1, pe raza localităţii Bărcăneşti, un autoturism condus de un bărbat Cum omul mirosea a băutură de la distanţă, poliţiştii l-au verificat şi au aflat că avea şi permisul reţinut. Aparatul etilotest a arătat o concentraţie de 0,53 mg / l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care şoferul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Câteva ore mai târziu, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Blejoi, Postul de Poliţie Bucov, au oprit pentru control un autoturismu condus de un bărbat. Şi acesta emana halenă alcoolică, dar a refuzat testarea cu aparatul special, motiv pentru care a ajuns şi el, de la volan, direct la Spitalul Judeţean, pentru recoltarea de probe biologie în vederea stabilirii gradului alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ambii conducători auto vor răspunde în faţa legii pentru inconştienţa lor.

Back To Top