Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

justitieOamenii de afaceri prahoveni acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani în reţeaua Alexe-Păvăleanu care au fost reținuți joi rămân în arest, după ce instanța Curții de Apel Ploiești le-a respins luni recursul.

Oamenii de afaceri reținuți de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești au primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Grupul este acuzat de infracţiuni legate de evaziunea fiscală, spălare de bani şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, speța fiind legată de dosarul Păvăleanu.
Cei implicați sunt acuzați că în perioada 2010 – 2013 au desfăşurat operaţiuni comerciale cu societăţi de tip fantomă, operaţiuni pe care le-au înregistrat în contabilitatea societăţilor proprii pentru a eluda plățile către bugetul de stat (TVA, impozite).

Soluția, pe scurt: Instanța respinge ca nefondate recursurile declarate de inculpaţii Ionescu Dragoş Ioan, Onea Nicolae, Ţărîndă Marian Răducu, Soare Gheorghe, Ţărîndă Andrei Costin şi Muşat Costin Gabriel împotriva încheierii nr. 2 din data de 16 ianuarie 2014 pronunţată de către Tribunalul Prahova. Obligă recurenţii inculpaţi la plata sumei de câte 100 lei fiecare cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 20.01.2014.
Click AICI pentru mai multe informații

Back To Top