Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

liceeni-romani-nasaCinci elevi ai Colegiului Naţional de Informatică din Piatra Neamţ au reuşit să se claseze pe locul doi la un concurs organizat de NASA.

Elevii din România au făcut echipă cu un grup de liceeni din Italia şi au concurat împotriva altor 14 echipe (cinci din Europa şi nouă din Statele Unite), titrează adevarul.ro.

Tema concursului a găsirea unei modalităţi eficiente de deviere a unei comete care se apropie ameninţător de Pământ, cu ajutorul unor roboţi autonomi aflaţi pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS).

Participanţii la concurs, a cărui finală a avut loc pe 17 ianuarie, au comunicat direct cu astronauţii aflaţi pe ISS, arată Adevărul de Piatra Neamţ.

Din echipa care a reprezentat cu succes România la concursul din Noordwijk, Olanda, au făcut parte Cornel Ghineţ (17 ani), Andrei Bursuc (17 ani), Tiberiu Arsene (17 ani), Emilian Lungu-Ailenei (18 ani) şi Ilinca Ionescu (16 ani).

Concursul a fost organizat de NASA, în parteneriat cu Massachusetts Institute of Technology, DARPA şi Agenţia Spaţială Europeană (ESA).

Back To Top