Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mascati 2În cursul zilei de miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din Prahova au efectuat opt percheziţii, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în furturi din societăţi comerciale. Zece persoane au fost conduse la audieri, informează IPJ Prahova.

La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Prahova, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat 8 percheziţii domiciliare în Ploieşti, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi din societăţi comerciale.

În urma acestor activităţi, au fost ridicate mai multe bunuri, susceptibile a proveni din comiterea faptelor, iar zece persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este de aproximativ 80.000 de euro.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

{avsplayer videoid=30 width=690 height=400}

Back To Top