Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

huiduieli iasi ziua uniriiFaptul că românii s-au săturat de circul politic de la conducerea ţării s-a reflectat în reacţia mulţimii la manifestările cu ocazia Zilei Unirii, de la Iaşi. Oamenii i-au huiduit pe liderul liberal, Crin Antonescu, primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, şi pe liderul CJ Iaşi, Cristian Adomniţei. Unii au strigat mesaje şi împotriva lui Traian Băsescu şi a premierului Victor Ponta, care nu au participat la manifestări.

Nu au scăpat de protestele mulţimii nici miniştrii care au participat la evenimentele cu ocazia Zilei Unirii, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Manifestările artistice destinate zilei de 24 ianuarie au fost anulate, în semn de respect faţţă de tragedia aviatică din judeţul Cluj.

La finalul evenimentului oficial, participanţii s-au repezit la fasole cu cârnaţi şi vin fiert, primăria din iaşi pregătin aproximativ 10.000 de porţii.

Back To Top