Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bani leiRomânii nu vor mai putea cumpăra case sau maşini cu banii jos. Statul vrea să limiteze plăţile zilnice între persoanele fizice la 10.000 de lei, iar între firme la cel mult 5.000 de lei. Tot ce depăşeşte aceste sume va fi operat prin conturi bancare. În acelaşi timp, statul refuză să îşi modernizeze sistemul de plăţi electronice.

Reprezentanţii Finanţelor spun că banii lichizi sunt o sursă importantă de evaziune, pentru că sunt greu de urmărit şi de impozitat. De aceea vrea să impună praguri de 10.000 de lei între persoane fizice şi 5.000 de lei între companii. Consultanţii fiscali spun, că, pentru a reduce numărul tranzacţiilor la negru, contează cum vor fi puse în aplicare aceste prevederi, titrează digi24.ro.

În acelaşi timp, administraţiile fiscale lucrează cu instrumente rudimentare. Pentru a-şi plăti taxele şi impozitele, contribuabilii trebuie să vină cu banii cash pentru că digitalizarea nu a pătruns dincolo de ghişeul funcţionarilor de la Fisc.

Specialiştii în tranzacţii electronice spun că statul a rămas mult în urma comercianţilor în privinţa plăţilor cu cardul. Singurul progres s-a făcut prin introducerea platformei ghiseul.ro, care permite plata online a impozitelor locale. Numărul celor care îşi plătesc taxele prin acest sistem este însă în continuare foarte mic.

„La doi ani şi jumătate de la relansare, a reuşit să depăşească 50.000 de tranzacţii. Este foarte puţin, având în vedere că în România sunt în jur de 7 milioane de contribuabili persoane fizice", explică Sergiu Cone, consultant financiar tranzacţii non-cash.

Anul trecut, românii au făcut 400 de milioane de tranzacţii cu cardul, mai relatează sursa citată. Dintre acestea, peste 60 % au fost pentru plata facturilor. Zilnic, în medie 10.000 de români intră pe internet să-şi plătescă facturile.

Back To Top