Categorie: Actual

telegramaConducerea editorială a cotidianului „Telegrama" reclamă ingerințe grave ale politicului în funcționarea publicației sus amintite. Jurnaliștii anunță, într-un articol publicat în ediția online a cotidianului, faptul că rețeaua de chioșchiuri „Prahova Info Press SRL" a oprit de la difuzare ediția tipărită a cotidianului Telegrama.

„În data de 27 ianuarie, conducerea cotidianului „Telegrama" a fost anunțată telefonic de încetarea distribuției în rețeaua „Prahova", motivându-se că „așa s-a primit ordin de mai sus". La solicitarea noastră, societatea Editura Prahova a trimis o adresă scrisă de reziliere a contractului de difuzare, care ar fi trebuit să fie pusă în aplicare după o perioadă de preaviz. Cu toate acestea, astăzi, 28 ianuarie, ziarul nu a fost distribuit în această rețea", se arată în articolul celor de la „Telegrama".

Reamintim că rețeaua de chioșcuri „Prahova Info Press" este parte a trustului „Prahova", compus dintr-o televiziune locală, un post de radio și cotidianul tipărit cu același nume.

În județul Prahova, există trei societăți de difuzare a presei, cu chioșcuri răspândite pe raza întregului județ: „Calliope", „Prahova Info Press" și „ABC Press".

În județ apar doar două cotidiene tipărite: „Prahova" și „Telegrama". Astfel, prin decizia anunțată, trustrul Prahova își anulează, practic, concurența directă, cel puțin pe partea de print, în propria rețea de chioșcuri.

Revenim cu informații.

Back To Top