Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

oamenii muta masina nesimtituluiZeci de călători din troleibuzul 44 au avut de așteptat minute bune deblocarea unei străzi pe care un ploieștean fără bun simț parcase mașina. Câțiva dintre ei au coborât din mijlocul de transport și au mutat efectiv autoturismul nesimțitului.

În această dimineață, circulația a fost blocată, timp de câteva zeci de minute, pe strada Trei Ierarhi, la mică distanță de Liceul Cuza, din cauza unui ploieștean de-a dreptul nesimțit. În condițiile în care și așa circulația se desfășoară cu greutate din cauza zăpezii, omul și-a lăsat mașina exact pe colțul străzii, astfel încât niciun alt șofer nu mai avea posibilitatea să treacă pe acolo, cu atât mai puțin un troleibuz de mari dimensiuni.
Oamenii au așteptat cât au așteptat, dar răbdarea lor s-a terminat destul de repede, așa că au coborât din mijlocul de transport și au luat mașina pe sus, mutând-o mai spre nămeți.
Mulțumim lui Marian Dragomir care ne-a trimis poza demonstrativă.

Back To Top