Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

jandarmi deszapezire buzauSâmbătă, 1 februarie, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab" din Ploiești s-au întors din misiunile de deszăpezire la care au participat, în județul Buzău.

Jandarmii din Ploiești au sprijinit echipele de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău pentru ajutorarea localnicilor afectați de căderile masive de zăpadă, din ultima perioadă.

Activitatea propriu-zisă de deszăpezire a fost numai o parte a misiunii lor, echipele acționând atât pentru salvarea de vieți omenești, cât și pentru împărțirea de alimente și apă potabilă în localitățile sinistrate: C.A. Rosetti, Vizireni, Scărlătești, Funduri, Năieni, Glodeanu Siliștea, Vadu Pașii, Banița, Brădeanu, Cotul Ciorii, Rușețu, Pietroasele, Focșănei și altele.

Dacă autoritățile locale s-au arătat mulțumite de munca jandarmilor, mai recunoscători au fost oamenii simpli, scoși din nămeți atunci când nu mai aveau nicio speranță.

Back To Top