Categorie: Actual

locuri de munca prahovaAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova organizează, în foaierul casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, în data de 25 februarie, BURSA MĂRȚIȘORULUI.

Acțiunea are ca scop facilitatea accesului la locuri de muncă pentru persoanele aflate în căutarea unui job. Cei care își doresc un serviciu, dar și persoanele care caută o slujbă mai bună își pot depune CV-urile chiar la angajator, iar dacă sunt convingători, pot pleca, de la Bursa locurilor de muncă, angajați.

„Este o bună oportunitate, pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați, de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea, astfel, să aleagă un loc de muncă decent, conform pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanță, să se orienteze profesional spre ocupații cu mai mari posibilități de angajare pe termen mediu și lung", precizează directorul AJOFM Prahova, Cristina Stoichici, într-un comunicat de presă.

Bursa Mărțișorului își va deschide porțile marți, 25 februarie, de la ora 09.00.
Agenții economici interesați pot confirma participarea până pe data de 24 februarie și pot transmite oferta de locuri de munca la tel/fax: 0244/577.380, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la sediul AJOFM Prahova din Ploiești, str. Nicolae Iorga, nr. 1, etaj 1, biroul 26.

Back To Top