Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Catedrala-Mantuirii-Neamului-lucrariPrimarul municipiului Ploieștiului, Iulian Bădescu, a declarat, pentru Mediafax, că autoritățile locale vor da curs solicitării BOR de acordare a unui sprijin financiar de cinci milioane de lei pentru Catedrala Neamului doar după ce vor fi acoperite toate cererile de susținere financiară venite din partea bisericilor din municipiu.

Reprezentanţii BOR au solicitat, de la Ploiești, un ajutor financiar de cinci milioane de lei, a declarat, corespondentului Mediafax, primarul municipiului, Iulian Bădescu.

„Am primit o adresă (privind alocarea unei sume de bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului - n.r.) din partea Patriarhiei, dar priorităţile noastre sunt cele cu privire la bisericile de pe raza municipiului Ploiești și sprijinul nostru va veni în primă instanță pentru finalizarea lucrărilor la aceste biserici. În măsura în care reușim să îndeplinim toate cererile bisericilor din municipiul Ploieşti, cu mare plăcere o să dăm curs și cererii Patriarhiei Române", a declarat primarul municipiului.

Şi Consiliul Judeţean Prahova a primit o solicitare în acest sens din partea Patriarhiei Române. Președintele CJ Prahova, Mircea Cosma, a declarat că autoritățile din județ vor să termine la Ploiești o biserică dedicată eroilor care au luptat pentru Marea Unire de la 1918.
„Am primit cerere, dar nu am alocat, pentru că noi avem o sarcină: la o sută de ani de la Marea Unire vrem să terminăm monumentul eroilor neamului care este Catedrala din Ploiești. Nu vom da bani pentru altceva pentru că nu am terminat-o pe asta, dedicată eroilor pentru reîntregirea României", a spus Mircea Cosma pentru Mediafax.

Construcţia Catedralei Mântuirii Neamului a început în decembrie 2010, iar lucrările au fost calculate la 100 de milioane de euro. În 2011, Sfântul Sinod a aprobat o procedură de colectă națională pentru construirea Catedralei, după care Guvernul a alocat 10 milioane de lei pentru acest proiect.
Colecta a stârnit dezaprobarea societății civile.

Mai multe AICI.

Back To Top