Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

arestPentru prima dată în Justiția românească, instanțele au decis măsura arestului la domiciliu pentru trei persoane.

Una dintre decizii vizează un bărbat arestat preventiv în luna ianurie, pentru tăinuire, titrează digi24.ro. Ulterior, avocaţii săi au făcut o solicitare către instanță și au cerut eliberarea sub control judiciar, dar cererea a fost respinsă. Instanţa Judecătoriei Buftea a dispus înlocuirea arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.
Astfel, bărbatul nu poate pleca din casa în care locuieşte, nu poate lua legătura cu părţile din dosar și va fi supravegheat de un polițist de la Poliția Ilfov, pentru că brățările de monitorizare cu GPS nu sunt, deocamdată, disponibile.
Singura condiție în care el poate părăsi locuinţa este cea în care trebuie să se prezinte la Parchet sau la instanță, la termenele de judecată.

O altă hotărâre de arest la domiciliu a fost luată de Curtea de Apel Alba în cazul a doi inculpați cercetați pentru inițiere și aderare la grup infracțional organizat.

Arestul la domiciliu a fost introdus în noul Cod Penal și înlocuiește interzicerea plecării din localitate sau din țară. Prima dificultate în aplucarea acestei măsuri este, însă, numărul insificient al personalului din Poliție care să aplice supravegherea arestaților la domiciliu și a inculpaților eliberați pe cauțiune astfel încât ei să nu poată influența victimele sau martorii din dosarul în care sunt acuzați.

vezi articolul original

Back To Top