Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

captura B1tv cosma si nicolaePreședintele CJ Prahova a plecat de la Înalta Curte de Casație și Justiție liber după ce ordonanța de reținere a sa pentru 24 de ore a expirat la ora 15.30.

Mircea Cosma a declarat jurnaliștilor, la ieșirea din sala de judecată că nu se consideră vinovat, iar acuzațiile sunt doar invenții ale procurorilor anticorupție. „Am tensiunea 18, trebuie să mă duc înapoi la spital, numai că mă duc în calitate de persoană liberă... E un dosar penal cu două capete de acuzare, o să le lămurim, o să le demontăm!", a mai spus Mircea Cosma care a adăugat, că îi cunoaște atât pe Răzvan Alexe cât și pe Marcel Păvăleanu, dar și că el face parte „dintr-o generație, puternică".

Mircea Cosma a fost vizibil iritat și a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor cu privire la acuzațiile aduse de către procurorii DNA fiului său, deputatul Vlad Cosma, pentru care procurorii anticorupție au solicitat ridicarea imunității parlamentare, dar și un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Mircea Cosma a ajuns, astăzi, în fața judecătorilor ÎCCJ cu o perfuzie ținută chiar de managerul Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, dr. Daniel Nicolae.
La ieșirea de la înfățișarea cu judecătorii, perfuzia președintelui CJ Prahova era ținută de către o asistentă medicală.

În următoarele ore, judecătorii ÎCCJ vor decide dacă președintele CJ Prahova, acuzat de trafic de influență într-un dosar privind atribuirea unor contracte fictive pe bani publici, alături de fiul său, Vlad Cosma, va primi mandatul de arestare solicitat de procurorii DNA pentru 30 de zile.

 

Sursa foto: b1tv.ro

Back To Top