Categorie: Actual

cosma de la dnaInstanța a hotărât, miercuri seara, plasarea sub arest la domiciliu în cazul președintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, acuzat de DNA, alături de fiul său, deputatul Vlad Cosma, de trafic de influență.

Reamintim că președintele CJ și-a petrecut noaptea trecută la Spitalul Județean Prahova, sub supraveghere. Astăzi a fost prezentat în fața instanței Înaltei Curți Curți de Casație Și Justiție judecându-se cererea procurorilor DNA de arestare preventivă pentru 29 de zile. Instanța supremă a răspuns cererii avocaților lui Cosma care au cerut arest la domiciliu.

Directorul direcției de Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, Adrian Daniel Alixandrescu, care are în subordine și Direcția de achiziții, a fost pus sub control judiciar.

Cosma crede că dosarul i se trage de la Roberta Anastase

Întrebat, la ieșirea de la ICCJ, de la ce crede că i se trage acest dosar, Cosma a arătat că ar putea fi vorba de unele "duşmănii":
"A cui a fost judeţul Prahova până în 2012. Păi nu ştiţi legea pensiilor cu număratul de trei ori ? De la mai mulţi, care nu mai au răbdare să duc mandatul ăsta până la capăt. Nu-i ştiu, sunt denunţători, sunt martori sub acoperire", lăsând să se înţeleagă că face referire la fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase.

Back To Top