Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

martisoare-ploiestiÎn acest an, SGU Ploiești se va ocupa de autorizațiile pentru vânzarea de mărțișoare în Centrul Civic-McDonald's și Parcul Aurora- Vest din municipiu.

Pentru a obține dreptul de comercializare a mărțișoarelor în Ploiești, reprezentanții societăților interesate, dar și persoanele fizice trebuie să depună la sediul SGU Ploiești URMĂTOARELE ACTE:

- o cerere adresată Societății de Gospodărire Urbană Ploiești

- o copie a certificatului de înregistrare (în cazul în care aceasta nu a fost atașată cererii depuse la SGU Ploiești)

- prezentarea unui certificat fiscal care atestă achitarea impozitelor la bugetul local, la zi

Obligatoriu, pe spaţiul închiriat din zona centrală (McDonald's), va fi amplasat un cort de culoare albă.

Începând cu data de 18 febriarie, ora 08.00, persoanele interesate se pot prezenta la sediul SGU Ploiești pentru încheierea de convenții, având asupra lor ștampila societăţii pe care o reprezintă.

Comercializarea mărțișoarelor se va face în perioada 21 februarie – 9 martie 2014.

TARIFUL DE ÎNCHIRIERE nu se fracţionează. Iată costurile pentru întreaga perioadă, de 17 zile, pentru o suprafață de 9 mp:
- Centrul Civic McDonald's – 634,97 lei
- Parc Aurora – 604,37 lei

În zona centrală, expunerea produselor comercializate se va face, obligatoriu, pe un suport - tip șevalet. SGU va pune la dispoziția primilor 130 de comercianți astfel de șevalete. Comercianții vor putea ridica stativul în baza unui proces verbal în data de 21 februarie, începând cu ora 08.00, de la sediul SGU Ploiești, odată cu fixarea amplasamentului de comercializare.
Comercializarea de flori este permisă, în zona centrală, numai pe latura corespunzătoare străzii Toma Caragiu.

Comercianții sunt obligați să predea șevaletul către SGU Ploiești după perioada de comercializare a mărțișoarelor, în data de 09 martie, începând cu ora 10.00. În cazul nepredării suportului, comercianţii vor fi obligați să achite contravaloarea acestuia.

Back To Top