Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

universitate-studentiOfertele pentru studii superioare în străinătate sunt accesibile tuturor absolvenților de licență. Totuși, procedura de înscriere pentru a urma cursurile de masterat ale unei universități din afara țării este destul de laborioasă. Iată principalii pași.

În primul rând, aveți nevoie de o copie tradusă și legalizată a diplomei de licență. Universităţile din Statele Unite, în special, solicită actele originale chiar din momentul în care aplicați la master. Dacă încă nu ați obținut licența, dar intenționați să plicați pentru un master, trebuie să obțineți o adeverință de la secretariatul facultății pe care o urmați, în care să se specifice faptul că urmează să susțineți examenul de licență.
de asemenea, veți avea nevoie și de foaia matricolă tradusă și legalizată.

Punctul cheie al aplicației la un master este scrisoarea de intenție în care să precizați de ce ați ales programul respectiv, cum se leagă programul de educația voastră anterioară și de experiența profesională. De asemenea, puteți să menționați în scrisoare și ce anume vă atrage să studiați domeniul ales.

Formularul de aplicație conține datele personale, diplomele obținute și experiența profesională.
Evitați să treceți vreun job care nu are legatură cu programul la care aplicați, ci selectați numai ceea ce este relevant.

Foarte importante sunt și scrisorile de recomandare. Redactate de un profesor pe un formular special, acestea sunt trimise direct la universitate. În general, o scrisoare de recomandare trebuie să puncteze în ce context ați interacţionat cu profesorul, la un curs sau la un seminar, dacă v-a coordonat lucrarea de licență sau vreun proiect special, dar și care a fost activitatea voastră în timpul cursului.

Sursa: digi24.ro

Back To Top