Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

meteoLUNI, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii februarie, îndeosebi în regiunile sudice şi sud-vestice. În jumătatea de nord a ţării vor fi înnorări şi va ploua pe arii relativ extinse. În zona montană înaltă, în special în Carpaţii Orientali, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe timpul nopţii şi doar izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţe.
Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 17 grade, mai scăzute izolat în Moldova, dar şi uşor mai ridicate în dealurile sudice; minimele termice vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade. În zonele joase din sudul şi estul teritoriului va fi ceaţă, cu caracter local în orele dimineţii, dar pe suprafeţe extinse noaptea.

MARŢI, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an în aproape toată ţara. Cerul va avea înnorări temporare, iar în nord, în centru şi în est vor fi posibile ploi slabe, izolate. Dimineaţa şi noaptea în regiunile extracarpatice se va semnala ceaţă, care va persista peste zi în zona litoralului şi pe arii restrânse în Moldova. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, izolat mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă, dar şi uşor mai ridicate în sud-vest; minimele termice se vor încadra între -6...-5 grade în depresiunile intramontane şi 8...10 grade în Dealurile de Vest.

(mediafax.ro)

Back To Top