Categorie: Actual

anunt liceul de artaLiceul de Artă „Carmen Sylva" din Ploieşti a început sesiunea de înscrieri pentru cursurile gratuite de pregătire a copiilor, în vederea admiterii în clasa I la clasele vocaţionale.

Înscrierile se realizează în zilele de LUNI, începând cu ora 17.00, PÂNĂ PE data de 17 MARTIE. Deja, ieri, peste 100 de părinți s-au arătat interesați să-și vadă copiii la clase vocaționale.
Interesul părinților este foarte ridicat. Încă din prima zi de înscrieri avem 102 solicitări și îi așteptăm, în continuare, pe cei care vor să-și vadă copiii la cursurile GRATUITE pentru clasele de pian și vioară. De asemenea, în anul școlar 2014-2015, vom avea și o clasă pregătitoare, cu 25 de locuri", ne-a declarat Tereza Sandu, directorul Liceului de Artă „Carmen Sylva" Ploiești.

Clasa de pian va include 25 de locuri, iar clasa de vioară alte 25 de locuri disponibile. În ora de pregătire a copiilor, părinţii sunt invitaţi să viziteze şcoala şi să asiste la recitaluri instrumentale.

TESTUL DE APTITUDINI va avea loc VINERI, 21 MARTIE, la ORA 10.00.

Părinţii se pot adresa, pentru detalii suplimentare, la sediul Liceului, de la strada Bobâlna, nr.44 sau la telefon: 0244.525.786.

Back To Top