Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vila Stejarul dan radu rusanu asfUnul dintre cei mai bine plătiţi români, directorul Autorităţii de Supraveghere Financiară, Dan Radu Ruşanu, scoate la vânzare o vilă evaluată la peste un milion de euro. Imobilul se află în Sinaia și este considerat monument de arhitectură.

Vila Stejarul face parte din patrimoniul județului Prahova și va fi scoasă la vânzare prin intermediul unei companii deținute de familia Rușanu. Imobilul nu a fost deschis niciodată turiștilor, ci a fost folosit ca reședință de vacanță, titrează digi24.ro.

Familia directorului ASF mai deține un hotel de patru stele în Sinaia, care are 180 de camere, un centru de conferințe cu 11 săli, trei restaurante, un centru spa cu piscină și un centru de divertisment.

Şeful Autorităţii de Supraveghere Financiară, Dan Radu Ruşanu, are un salariu net de 14.000 de euro pe lună, fiind unul dintre cei mai bine plătiți angajați din instituții publice din România.

Mai multe AICI.

Back To Top