Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vlad cosma si mircea cosmaÎn data de 18 februarie 2014, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de Vlad Cosma, cercetat pentru trafic de influență, pe întreaga durată a urmăririi penale, anunță DNA într-un comunicat trimis presei.

Controlul judiciar este o măsură preventivă prevăzută de Noul Cod de Procedură Penală, necesară în scopul împiedicării sustragerii inculpaților de la urmărirea penală.

Potrivit procurorilor, pe timpul cât se află sub control judiciar, Vlad Cosma trebuie să respecte următoarele obligaţii:

a) să se prezinte la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, ori de câte ori este chemat;
b) să informeze de îndată Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti cu privire la schimbarea locuinţei;
c) să se prezinte la organul desemnat cu supravegherea, conform programului sau ori de câte ori este chemat;
d) să nu părăsească teritoriul României, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorilor de caz;
e) să nu se apropie de inculpaţii Alexe Răzvan, Cosma Mircea, Alixandrescu Daniel Adrian şi de denunţătorii din prezenta cauză penală şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale.
La data de 19 februarie 2014, procurorii au adus la cunoştinţă inculpatului luarea acestei măsuri, în conformitate cu art. 212 din Codul de Procedură penală.

„Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție", se încheie comunicatul DNA.

Back To Top