Categorie: Actual

Mariana-CampeanuDupă ce a fost acuzată că i-ar fi dat fără motiv medical, soțului său, în 2005, pensie și indemnizație de însoţitor, când s-a aflat la conducerea Casei de Pensii Ilfov, Mariana Câmpeanu, în prezent ministrul Munciii, a declarat că refuză să demisioneze și că nu se simte vinovată. Iar premierul Victor Ponta o susține după ce Crin Antonescu, președintele PNL, din care face parte Mariana Câmpeanu, a sfătuit-o pe aceasta să renunțe la funcția publică.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, s-a întâlnit în această dimineaţă cu premierul Victor Ponta, relatează digi24.ro.

Ministrul Muncii a declarat că preşedintele Traian Băsescu a fost singurul care i-a cerut demisia.
Mariana Câmpeanu a precizat că a avut o discuţie în acest sens cu preşedintele PNL, căruia i-a spus că nu se simte vinovată de nimic - nici legal, nici profesional - şi, în consecinţă, nu consideră că trebuie să demisioneze. Dar că presiunile la care este supusă îi afectează activitatea la minister şi, în aceste condiţii, nu ştie dacă poate rămâne în funcţie.

Liderul PNL i-a transmis ministrului că demisia ar fi cea mai bună soluţie.
În schimb, premierul Victor Ponta a afirmat că o va susține pe Mariana Câmpeanu în postul de ministru al Muncii atât timp cât președintele Traian Băsescu nu argumentează cu dovezi acuzațiile la adresa acesteia, precizând că își apără în aceste condiții toţi miniștrii.

Dezvăluirile cu privire la favorurile necuvenite acordate de Mariana Câmpeanu soțului său au fost făcute marți, de către Centrul de Investigaţii Media.

Mai multe AICI

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Ministrul+Mariana+Campeanu+discuta+cu+premierul+Victor+Ponta

Back To Top