Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

theodor paleologuPartidul Mișcarea Populară Prahova propune candidatura lui Theodor Paleologu la alegerile pentru Parlamentul European, anunță reprezentanții organizației politice printr-un comunicat de presă.

Theodor Paleologu s-a născut la 15 iulie 1973, la București, în familia scriitorului Alexandru Paleologu, fiind cunoscut în Romania și în străinătate ca om de cultură, diplomat și om politic, mai precizează reprezentanții PMP Prahova.

Theodor Paleologu a absolvit liceul german din orașul natal, după care a studiat la Sorbona și la École Normale Supérieure, în Franța. După studii liceale la Colegiul Henri IV din Paris (1992-1994), a fost stagiar la École Normale Supérieure din Paris (1996-21). A obținut o diplomă de studii aprofundate în filosofie în 1998, la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne.
A fost lector la Colegiul din Boston în 1999 și 2000.
În 2001, a obținut doctoratul în științe politice la EHESS (École des Hautes Études en Sciences Sociales) și de la Universitatea Ludwig Maximilian din München.
A devenit apoi profesor asistent și director al școlii de vară la Colegiul European de Arte Liberale de la Berlin.
A fost „post-doctoral fellow" la Universitatea Notre-Dame, Institutul Erasmus (2001-2002) și la Universitatea Harvard (2002-2003), fiind și profesor invitat la Deep Springs College în Statele Unite ale Americii, în perioada mai-iunie 2003.
În declarația sa de interese, Theodor Paleologu a declarat că posedă apartamente la București precum și terenuri în comunele Matca și Corod, amândouă din județul Galați. Theodor Paleologu a mai declarat că dispune de drepturi de autor de la editurile Polirom și Humanitas. A fost căsătorit cu Sara Nassif, de origine libaneză, cu care are un băiat.
În ceea ce privește cariera sa diplomatică și politică, Theodor Paleologu a devenit, din 2005, ambasador al României la Copenhaga, și ulterior la Reykjavík.
A renunțat la cariera diplomatică pentru a candida la alegerile legislative din 2008 din partea PDL și a devenit deputat de București în Parlamentul României și ministru al Culturii în Guvernul Emil Boc.
Pe 3 februarie 2014, Paleologu a anunțat că a demisionat din PDL pentru a se alătura Partidului Mișcarea Populară, cu deputații Elena Udrea, Petru Movilă, Florin Popescu, Aurelian Popescu, Adrian Gurzău, Florin Secară, Camelia Bogdănici, Ștefan Bucur Stoica și Dragoș Gunia și senatorul Andrei Liviu Volosevici.

Back To Top