Categorie: Actual

spitalul judetean ploiestiLuni, 24 februarie, a fost ultima zi pentru depunerea dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Trei medici s-au înscris pentru a candida la șefia celui mai mare spital din Prahova, plătind taxa de 1000 de lei, titrează max-media.ro.

Cei trei medici sunt dr. Alexandru Băloi - medic de familie, fost director al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova, dr. Marius Andrei Dinu - membru în Adunarea Generală Naţională a Colegiului Medicilor Dentiști din România, președinte al Colegiului Medicilor Dentiști din Prahova, proprietar de cabinet stomatologic și dr. Andrei Gheorghe Zbuchea - chirurg plastic, specializat în microchirurgie reconstructivă și arși, medic al unității sanitare.

Funcţia de manager a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Ploieşti este vacantă de la începutul lunii decembrie 2013 și ocupată interimar de către dr. Florin Pușcariu, directorul medical al spitalului.

Concursul va avea loc în perioada 3-14 martie 2014 și va consta într-o probă scrisă cu test grilă și o probă de susținere a proiectului de management.

Back To Top