Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii evaziuneÎn cursul zilei de miercuri, 26 februarie, polițiștii din Prahova participă la 30 de percheziții, la locuințele mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în domeniul achiziției și comercializării de materiale feroase și neferoase și spălare de bani, precum și la sediile unor societăți comerciale și puncte de lucru ale acestora.

Perchezițiile au loc în București, Prahova, Constanța, Brașov și Giurgiu. La acțiunle de amploare participă Polițiștii de investigare a fraudelor din cadrul I.J.P. Prahova, împreună cu polițiști de Investigații criminale, Poliție rutieră și ordine publică, dar și luptători din cadrul S.I.A.S. și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.J.P. Prahova

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 5 milioane de euro, iar acțiunile urmăresc depistarea a 15 persoane bănuite de evaziune fiscală.

UPDATE - PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ

115 tone de materiale feroase şi neferoase, 2.000 de euro, 102.000 lei, 50 de grame de bijuterii din aur, precum şi arme şi muniţii au fost descoperite de poliţiştii de investigare a fraudelor din Prahova, în urma celor 30 de percheziţii, efectuate, în cursul zilei de azi, la sediile unor societăţi comerciale, precum şi la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani./ 15 persoane, bănuite în cauză, au fost conduse la sediul I.J.P. Prahova, pentru audieri.

În urma efectuării a 30 de percheziţii în Bucureşti, Prahova, Constanţa, Braşov şi Giurgiu, la data de 26 februarie a.c., poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul I.J.P. Prahova, împreună cu poliţişti de investigaţii criminale, poliţie rutieră şi ordine publică au depistat 85 de tone de materiale feroase, 30 de tone de materiale neferoase, 2.000 de euro, 102.000 lei şi 50 de grame de bijuterii din aur, susceptibile a proveni din comiterea faptelor.

De asemenea, s-a dispus sechestru asigurător asupra a 6 imobile şi 5 terenuri, estimate la 2,2 mil. euro, precum şi asupra a 4 autoturisme.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 6 pistoale ( dintre care 5 cu proiectil din cauciuc şi unul cu gaze iritant lacrimogene ), o puşcă calibru 12 mm, 4 pistoale mitralieră, precum şi aproximativ 1.110 cartușe.

După efectuarea percheziţiilor, 15 persoane bănuite în cauză au fost conduse la sediul I.J.P. Prahova, pentru audieri si dispunerea măsurilor legale.

Cele 15 persoane sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală în domeniul achiziţiei şi comercializării de materiale feroase şi neferoase şi spălare de bani.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 5 milioane de euro.

La activităţi au participat şi luptători din cadrul S.I.A.S. şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale - I.P.J. Prahova.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

{avsplayer videoid=33 width=690 height=400}

 

Back To Top