Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bursa-AJOFMBursa Mărțișorului, eveniment organizat, marți, 25 februarie, de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, a atras sute de persoane aflate în căutarea unui job. Peste jumătate dintre participanți au fost selectați pentru angajare.

Bursa locurilor de muncă a avut loc în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești și a reunit 34 de agenți economici care au pus la dispoziția prahovenilor 767de locuri de muncă.
Cele mai multe dintre joburile disponibile au fost pentru posturi ca sudori, dulgheri, zugravi, confecționeri de îmbrăcăminte, agenți asigurări, consultanți vânzări, ingineri, tehnicieni, montatori, manageri, operatori subansamble și lăcătuși mecanici.
Numărul foarte ridicat de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă – aproximativ 1.000, arată un interes ridicat pentru angajare chiar și pe poziții care nu necesită studii superioare. Peste 500 de persoane au fost selectate pentru încadrarea în muncă,. iar opt ploieșteni s-au angajat pe loc în meserii ca zugrav, dulgher, confecționer textile și consultanți de vânzări.

Back To Top