Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

laptopÎntr-un context social în care șansa la angajare a persoanelor cu diverse dizabilități este aproape nulă, Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic România, Filiala Prahova lansează un proiect prin care încearcă pregătirea tinerilor săi pentru cerințele pieței muncii.

După ce au desfășurat numeroase proiecte prin care au încercat schimbarea de mentalitate a societății față de persoanele cu dizabilități, reprezentanții ASCHFR Filiala Prahova încearcă să îi pregătească pe membrii săi pentru o meserie. În acest sens, va fi lansat proiectul „Laborator de Informatică", desfășurat cu sprijinul financiar al Findației Timken SUA.

Evoluția tehnologiei informaționale și necesitatea alinierii sistemului educațional la standardele europene, imposibilitatea participării copiilor și tinerilor cu handicap fizic la cursuri de informatică, faptul că persoanele cu dizabilități sunt cele mai dezavantajate pe piața muncii, iar cursurile de specializare în domeniu le depășesc posibilitățile financiare sunt motivele care au stat la baza acestui proiect", a declarat președintele ASCHFR Filiala Prahova, Georgeta Lorenț.

Prin laboratorul de informatică, tinerii și copiii cu handicap fizic, membri ai ASCHFR, Filiala Prahova vor avea acces la cunoștințele de informatică, obținând, astfel, condițiile minime de educație și pregătire pentru integrarea ulterioară a lor pe piața muncii.

Fundația ne-a oferit finanțarea proiectului - 19.000 de dolari, sumă prin care au fost achiziționate 20 de latopuri pentru înființarea laboratorului de informatică. Aceste calculatoare vor fi folosite de către menbrii asociației noastre: cei mai mici vor învăța tainele și își vor forma deprinderile în utilizarea computerului, iar cei mai mari, peste 18 ani, îi vor ghida, însă vor învăța și ei anumite programe, ceea ce le va da o șansă în plus atunci când vor candida pentru o angajare. Mai mult, computerele vor fi folosite și la ședințele de logopedie care se desfășoară în cadrul Asociației, existând anumite programe specifice în acest sens", ne-a explicat Oana Dumitrașcu, managerul de proiect din cadrul organizației.

Joi, 27 februarie, la ora 11.30, la sediul asociației, din str. Basarabi nr. 5 Ploiești, reprezentanții Fundației Timken vor participa la lansarea oficială a proiectului.

Back To Top