Categorie: Actual

telefon mobilOperatorii telecom vor practica, de la 1 aprilie, tarife de interconectare mult reduse, de la 3,07 eurocenți/minut la 0,96 eurocenȚi/minut în cazul telefoniei mobile Și de la 0,67 la 0,14 eurocenȚi/minut pentru telefonia fixă, potrivit ANCOM.

Potrivit unui comunicat, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a adoptat, în urma avizului favorabil primit din partea Comisiei Europene, deciziile prin care sunt stabilite noile tarife maxime pentru serviciile de interconectare în vederea terminării apelurilor. Începând cu data de 1 aprilie, noile tarife maxime pentru terminarea apelurilor în România scad de la 0,67 eurocenţi/minut la 0,14 eurocenţi/minut, pentru terminarea la puncte fixe, respectiv de la 3,07 eurocenţi/minut la 0,96 eurocenţi/minut, pentru terminarea la puncte mobile, titrează Mediafax.

Noile tarife vor deveni obligatorii pentru toţi furnizorii de reţele din România identificaţi cu putere semnificativă pe pieţele de terminare a apelurilor la puncte fixe şi mobile: 46 de furnizori de reţele fixe şi 6 furnizori de reţele mobile.

Mai multe AICI

 

Back To Top