Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

perchezitii carnePărinții tenismenei Sorana Cîrstea dețin un depozit alimentar în Târgoviște. Ei au fost audiați, miercuri, audiaţi în dosarul cărnii expirate instrumentat de DIICOT, procurorii DGA finalizând percheziția la ei aproape de miezul nopții.

Anchetatorii cercetează dacă firma familiei Cîrstea are legătură cu dosarul cărnii instrumentat de DIICOT. În urma perchezițiilor la sediul depozitului, părinții tenismenei au fost urcați în duba jandarmilor și transportați la audieri. Chiar și mașinile personale au fost verificate.
Avocatul familiei Cîrstea susține că, în depozit nu există carne, iar percheziţiile au vizat nişte afaceri cu societăţile implicate în dosarul cărnii.

Anchetatorii au mai ridicat calculatoare şi documente.

Peste 30 de persoane au fost audiate de procurorii DIICOT în noaptea de miercuri spre joi, în scandalul legat de comercializarea cărnii stricate. Zece comercianţi au fost reţinuţi evaziune fiscală și punere în circulaţie de produse alterate. Carnea expirată ar fi fost adusă din Olanda, Marea Britanie şi Germania, la preţ de nimic şi repusă în comercializare în România.

Procurorii DIICOT urmăresc destructurarea a două grupări infracţionale specializate în evaziune fiscală, spălare de bani, punere în circulaţie de produse alterate şi trafic de influenţă.

Prejudiciul estimat ese de 15 milioane euro. În urma perchezițiilor de miercuri, au fost retrase și oprite pentru distrugere sute de tone de carne alterată, păstrată necorespunzător și fără acte.

Astăzi, în toate supermarketurile din țară, inspectoii pentru Protecția Consumatoului și ai direcțiilor Sanitar-Veterinare controlează carnea din depozite și de pe rafturi, pentru a depista orice legătură cu ancheta cărnii expirate.

În formații de ultimă oră arată că unul dintre inspectorii de la ASVA Cluj i-a avertizat de evazioniști, astfel încât aceștia să aibă timp să scape de marfa deteriorată până la declanșarea perchezițiilor. Procurorii au ajuns, în urma interceptărilor, la toate nivelurile grupului infracțional și au depistat o parte din carnea alterată aruncată. La această oră, suspecții sunt audiați. În dimineața zilei de joi, politiștii au oprit un camion cu câteva sute de tone de carne de porc expirată care tocmai ieșea pe poarta depozitului de la Ghimbav, pentru a fi comercializată. Întreaga cantitate a fost confiscată în vederea distrugerii.

Mai multe AICI

Back To Top