Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

targ bunatati ploiestiPreparate tradiționale românești și internaționale, produse făcute cu pricepere de meșteri populari și artiști handmade vă așteaptă de joi, 20 martie, până duminică, 23 martie, în Parcul „Toma Socolescu", situat în fața Halelor Centrale, din Ploiești.

Pe lângă deja binecunoscutele preparate tradiționale românești de la Fundata, Rupea, Zagra, Cârțișoara, Bughea, Cristianu, Bâscov, Mizil, Topoloveni, Lipova și Voinești, de această dată, la Târgul de bunătăți din Ploiești vor fi aduse și delicioasele baclavale și sarailii turcești, dar și alte preparate de post cum este zacusca de vinete de la Topoloveni sau cea de ghebe de la Bughea.

Ploieștenii vor putea alege dintre brânzeturile diversificate - urda de burduf simplă sau cu verdețuri, burduf cu ceapă verde, ardei sau chimen, telemea proaspătă sau cremoasă, ținută la saramură din iarnă, cașcavea și caș afumat, dar vor avea ocaiza și să cumpre cârnăciori de oaie sau porc, slănine afumate sau fierte, mușchiuleți de porc crud-uscați.

Pentru cei cărora le place, înainte de masă, un pahar de tărie, nu vor lipsi palinca și țuica făcute din fructe, iar pentru finalul unei mese tradiționale nu va lipsi vinul de Mizil. Nu sunt uitați nici copiii pentru care târgoveții vor aduce diverse sucuri din fructe, printre care cel mai căutat este cel din mere, de la Voinești.

Cum medicina naturistă face parte din tradiția românească, la această ediție veți găsi produsele celor de la Farmacia Naturii, din inima Moldovei: ceaiuri din plante medicinale românești, cultivate ecologic în zona Petrești, zonă deluroasă de lângă Siret, cunoscută mai ales pentru complexul mânăstiresc de la Poglet, condimente bio și măcinături de plante, extracte uleioase sau alcoolice din plante, pernuțe din plante bio, comprese din plante pentru masaj, relaxare, băi. La standurile Farmanciei Naturii ploieștenii interesați vor primi sfaturi și recomandări privind plantele medicinale.

De la Târgul din Ploiești, nu vor lipsi meșteșugarii cu bundițe brodate manual, genți realizate manual, cu modele tradiționale gravate în
piele de bovină sau obiecte realizate, tot manual, din pănușe de porumb - pălării, obiecte de uz casnic, decorațiuni pentru casă, papuci. De asemenea, nu vor lipsi iile românești, brodate la Breaza.

Back To Top