Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

jandarmi montaniUn turist aflat la schi la cota 2000 a Munților Bucegi a părăsit domeniul schiabil și a căzut în zona de abrupt, fracturându-și gâtul și membrele inferioare. Fiind conștient, acesta a apelat serviciul unic de urgență „112", comunicând poziția aproximativă și leziunile avute.

Aceasta a fost situația ipotetică în care s-au antrenat jandarmii montani, vineri, 14 martie 2014, timp de aproximativ trei ore în masivul Bucegi. Antrenamentul contribuie, alături de cele de până acum, la salvarea persoanelor aflate în dificultate în zona montană.
Fiind o zonă dificilă, pentru salvarea turistului grav accidentat, a fost necesară intervenția mai multor jandarmi în vederea transportării în siguranță și predării ambulanței.

Pentru a evita accidentele, turiștii trebuie să plece pe munte doar cu echipament adecvat, lanternă, rucsac, trusă de prim-ajutor, să nu riște să plece la drum singuri, să apeleze la jandarmii montani sau la Salvamont dacdă se află într-o situație dificilă și să nu ezite să anunțe Jandarmeria Montană sau Salvamontul la numărul unic de urgență 112.

.be">IMAGINI VIDEO DE LA EXERCIȚIUL JANDARMILOR MONTANI

Back To Top