Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Catedrala-Mantuirii-Neamului-lucrariCatedrala Mântuirii Neamului, proiect al Bisericii Ortodoxe Române, va suporta lucările de finalizare în 2016. Colosalul lăcaș de cult, cu 20 de metri mai înalt decât Palatul Parlamentului și care va putea adăposti 5.000 de persoane, a costat, până acum, peste 32 de milioane de euro, dintre care 13 de la bugetul de stat. Pentru a fi gata, mai are nevoie de două ori pe atât.

Peste 32 de milioane de euro, este suma alocată până acum pentru construcţia Catedralei Mântuirii Neamului. 13 milioane de euro au venit doar de la Guvernul României. Însă, până la finalizarea construcţiei va mai fi nevoie de cel puțin de două ori pe atât.

Constantin Stoica, purtătorul de cuvând al BOR, a declarat pentru realitatea.net: „Costurile iniţiale ale Catedralei au fost estimate de către specialişti la aproximativ 100 de milioane de euro, după realizarea infrastructurii acestea au scăzut cu 20%".

La asta se adaugă cheltuielile pentru finisaje, picturi şi icoane, încă necunoscute. Patriarhia are dreptul legal de a solicita bani din partea instituţiilor statului.

Ce putea face, însă, statul român cu cele 13 milioane de euro?

- Guvernul României ar fi putut mări timp de doi ani salariile medicilor. din spitale cu 120 de lei pe lună.
- Se puteau trata circa 2000 de pacienţi bolnavi de hepatită.
- Se putea începe decontarea noilor medicamente utilizate în Europa
- S-ar fi putut construi 32 de școli în mediul rural.
- Ar fi putut fi asigurate medicamentele necesare pentru toți bolnavii de cancer din țară pe întreg anul.
- Ar fi putut fi salvate mii de vieți ale pacienților care așteptau transplanturi, operații și terapii costisitoare.
- Ar fi putut fi ridicate și finanțate în fiecare județ case de îngrijire a bătrânilor nimănui.
- Ar fi putut fi modernizate și dotate mai multe spitale de interes județean și regional care nu mai pot asigura condițiile decente de îngrijire din cauza stării avansate de deteriorare.

Mai multe AICI

 

Back To Top