Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cutremurUn cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade a avut loc în Vrancea, luni dimineață, la ora 04.10, Institutul Național pentru Fizica Pământului înregistrând seismul la o adâncime de 98 de kilometri.

Cele mai apropiate orașe de zona în care s-a produs cutremurul au fost: Covasna (36km), Târgu Secuiesc (48km), Focșani (48km), Râmnicu Sărat (51km), Mărășești (56km).

Seismul este considerat de către specialiști unul foarte mic, după cutremurul de sâmbătă seara, ora 21.18, care a avut 4,9 grade pe scara Richter. Epicentrul s-a aflat tot în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău, fiind resimţit şi în Capitală. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 135 de kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Este cel mai puternic cutremur produs anul acesta în zona Vrancea.

Sâmbătă dimineaţă, la ora 3.55, un alt seism, cu magnitudine de 4,3 grade, s-a produs tot în zonă, fiind urmat de alte trei, de 2,9 (ora 9.59), şi de 3 grade la orele 14.36 şi respectiv 16.29.

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs şi miercuri seară, în Vrancea, fiind precedat de unul de 4,7 grade, în 23 ianuarie, în aceeaşi zonă.

La 6 octombrie 2013, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter, cel mai mare din ultimii patru ani. Seismul a fost simţit şi la Bucureşti, dar şi în nordul Bulgariei şi în Republica Moldova.

Mai mult AICI

 

Back To Top