Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

scumpiriDe marţi, 1 aprilie, cresc prețurile gazelor naturale, se introduce o nouă acciză pe combustibil: taxa de 7 eurocenţi pe litru, dar vor fi majorate și prețurile țigărilor. Toate acestea vor duce la scumpiri în lanț ale alimentelor și altor produse de consum. Iată cât vom plăti.

SCUMPIREA CARBURANȚILOR ȘI URMĂRILE EI

După aplicarea taxei de 7 eurocenţi, benzina şi motorina se vor scumpi cu cel puțin 40 de bani pe litru. Astfel, cel mai scump sortiment de motorină se va apropia de prețul de 7 lei pe litru, iar benzina va depăși acest prag psihologic.
Un român care merge în fiecare zi cu maşina şi consumă în jur de 70 de litri pe lună, va cheltui în loc de 400 de lei, 460 de lei. Gaura anuală în bugetul familiei va fi de 720 de lei pe an, titrează realitatea.net.

Prețul carburanților va trage în sus şi preţurile produselor alimentare care, potrivit producătorilor, se vor scumpi cu 5 până la 10 %. Aplicată la produsele alimentare de bază, o familie va cheltui cu 40 de lei mai mult pe mâncare decât până acum, ceea ce înseamnă cu 500 de lei pe an mai mult pentru alimente.

SCUMPIREA GAZELOR NATURALE

Tot de la 1 aprilie, se scumpesc și gazelenaturale, potrivit calendarului de liberalizare a preţurilor. Majorarea va fi de 5% pentru companii și de 2% pentru persoanele fizice.
Dacă până acum, o familie cu patru membri plătea o factură medie de 200 de lei lunar la gaze naturale, de la 1 aprilie va scoate din buzunar cu 4 lei mai mult, iar factura pe an va fi încărcată cu 48 de lei în plus, mai relatează sursa citată.
Pentru consumatorii industriali care se alimentează de pe piața concurențială, autoritățile au anunțat că vor menține prețul de referință al gazelor de la 1 ianuarie.

SCUMPIREA ȚIGĂRILOR

De la 1 aprilie, prețul unui pachet de țigări crește cu 50 de bani, din cauza unei accize specifice.

SCAD TARIFELE PENTRU TELEFONIE

Operatorii telecom vor practica tarife de interconectare mult reduse, de la 3,07 eurocenţi/minut la 0,96 eurocenţi/minut pentru TELEFONIA MOBILĂ şi de la 0,67 la 0,14 eurocenţi/minut pentru TELEFONIA FIXĂ, potrivit ANCOM.

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a adoptat, cu avizul Comisiei Europene, noile tarife maxime pentru serviciile de interconectare în vederea terminării apelurilor, titrează digi24.ro.

Noile tarife vor deveni obligatorii pentru toți furnizorii de rețele din România identificaţi cu putere semnificativă pe pieţele de terminare a apelurilor la puncte fixe şi mobile: 46 de furnizori de reţele fixe și șase furnizori de rețele mobile.

Back To Top