Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

razie prahovaPoliţiştii prahoveni au desfășurat, în seara de sâmbătă spre duminică, între orele 22.30 – 00.30, o razie de amploare pe străzile din Ploiești, dar și în barurile din oraș. Acțiunea a avut loc în vederea asigurării unui climat de siguranță publică, prevenirea criminalității stradale și respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice de către conducătorii auto.

La acțiunea de control au participat 100 de polițiști prahoveni, împreună cu 40 de jandarmi, dar au fost angrenaţi şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

În cadrul raziei, au fost legitimate 735 de persoane, au fost controlate 390 de autovehicule și au fost verificate patru societăți comerciale.

Controalele au fost finalizate cu 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.375 de lei, au fost retrase șase certificate de înmatriculare auto și reținute trei permise de conducere, fiind constatate două infracțiuni dintre care una la regimul circulației rutiere și una la drepturile de autor. De asemenea, au fost confiscate băuturi în valoare de 110.000 de lei: 300 de sticle de whisky, 150 de sticle de vodcă, 100 de sticle de șampanie, precum și alte sortimente.

Sâmbătă, 28 martie, polițiștii Secției nr. 1 din Ploiești au organizat, în intervalul orar 06.00-12.00, în baza autorizaţiilor emise de către Judecătoria Ploieşti, au percheziționat domiciliile a doi bărbați din municipiu care sunt cercetați în două dosare penale privind două furturi.
Astfel, unul dintre ei ar fi sustras suma de 700 lei și două brățări din aur dintr-o geantă, iar celălalt ar fi sustras o gentă ce conținea suma de 60 lei, documente de identitate și carduri bancare.
În urma probatoriului administrat, față de cei doi s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței de judecată, în vederea luării măsurii arestării preventive.

În cadrul aceleiași razii, polițiștii au controlat 12 agenți economici, în vederea combaterii comerțului stradal ilicit. În urma neregulilor constatate, au fost confiscate bunuri în valoare de 1.480 lei și au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.450 lei

Duminică, 29 martie, între orele 09.00 – 13.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au organizat și executat o acțiune în zona Halelor Centrale și a Oborului Ploiești, pe linia prevenirii infracțiunilor stradale, prevenirii fenomenului de parazitism social, a furturilor din buzunare precum și a prevenirii și combaterii activităților de comerț ilicit cu țigări și alcool. 22 de persoane au primit sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.100 de lei, iar polițiștii au cofiscat produsele fără documente de proveniență: 980 țigarete, doi litri alcool și 345 de fire de flori, în valoare totală de 765 de lei.

În cadrul verificărilor, a fost depistată o femeie domiciliată în Chișinău, Republica Moldova, în timp ce oferea spre vânzare 300 țigarete, fără a deține documente legale de proveniență, fapt pentru care s-a luat măsura sancționării contravenționale și confiscarea țigaretelor. Alte două comerciante din Republica Moldova au fost prinse în timp ce ofereau spre vânzare 380 țigarete și alcool etilic, fără a îndeplinii condițiile prevăzute de lege, fapt pentru care s-a luat măsura sancționării contravenționale și confiscarea produselor.

Nici discotecile nu au scăpat de razie. În noaptea de 29/30.03.2014, între orele 23.45 – 02.30, s-a desfăşurat o acţiune într-o discotecă din stațiunea Breaza. Polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Poliției Breaza, precum şi poliţişti din cadrul B.C.C.O. Ploieşti - Serviciul Antidrog şi reprezentanți din cadrul Comisariatului Judeţean de Protecţie a Consumatorului Prahova au descins în localul vizat și au aplicat amenzi în valoare 12.340 de lei pentru neregulile depistate. De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării suma de 148 de lei. Principalele probleme: nu au fost eliberate bilete de intrare deşi se se încasase contravaloarea accesului și nu au fost emise bonuri fiscale pentru produsele consumate prin barul unităţii. Administratorul discotecii a fost amendat pentru neavizarea planului de pază. Activitatea societății a fost suspendată și administratorul a mai primit o amendă de la Protecția Consumatorului pentru că nu a ținut ont de capacitatea localului, nu avea dovada verificărilor metrologice în bar și nu a organizat spațiul destinat persoanelor nefumătoare.

Back To Top