Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

BECPurtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central, Marian Muhuleț, a făcut publice, miercuri, candidaturile admise și cele respinse pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare din cauza sesizării transmisă de ANI în care se reamintea că ÎCCJ a decis definitiv și irevocabil că fostul senator PNL a fost incompatibil și nu poate ocupa o funcție publică până în 2015.

BEC nu a aprobat candidatura lui Corneliu Vadim Tudor pe lista PRM niciunuia pe motiv că nu a strâns suficiente semnături, dar nici pe cea a lui Gheorghe Funar, propus tot din partea PRM, pentru că nu este reprezentant legal al partidului.

BEC a mai respins:

- lista de candidați a Partidului Noua Republică a lui Mihail Neamțu

- listele de candidați ale Partidului Verde, Partidului Ecologist Român, Partidului Dreptății Sociale, Alternativei Socialiste și Alianței Naționale a Agricultorilor

- lista PNTCD, ocupată de fostul deputat PDL Maria Stavrositu, a fost invalidată din cauza lipsei declarației de necolaborare cu fosta Securitate.

- candidaturile independenților Dănuț Liga - fost deputat PDL, Valentin Daeanu, Adrian Toader, Nicolae Toteanu, Vasile Iustiuc și Doina Elena Noghin.

Candidații respinși pot contesta decizia BEC până pe 10 aprilie, în primă instanță la Tribunalul București, care se pronunță în 48 de ore. În a doua instanță, candidații respinși pot contesta decizia BEC la Curtea de Apel București, care trebuie să se pronunțe definitiv în 24 de ore.

BEC A APROBAT LISTELE DE CANDIDAȚI

La alegerile europarlamentare au fost aprobate candidaturile a cinci independenți: Corina Georgiana Ungureanu, Constantin Tițian Filip, Iulian Pericle Capsali, Peter Costea și Paul Purea.

De asemenea, BEC a aprobat listele de candidați ale alianței electorale PSD-UNPR-PC, ale UDMR, precum și ale partidelor PNL, PDL, PMP, PNȚCD (cu excepția Maria Stavrositu), PP-DD și Forța Civică.

Mai multe AICI

 

Back To Top