Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

nunta-aurO propunere legislativă a PC, prin care cuplurile ajunse la împlinirea a 25 sau 50 de ani de la căsătorie să primească de la Ministerul Culturii un tichet pentru a intra gratuit la un spectacol de teatru, operă, filarmonică sau la un muzeu, a primit aviz nefavorabil din partea Guvernului.

Proiectul prevedea că tichetul este valabil 30 zile şi poate fi folosit pentru maximum două evenimente organizate de instituţiile publice de cultură, iar biletele de intrare ar fi putut fi obținute în baza unei cereri depuse la primărie, însoţită de actul de identitate şi certificatul de căsătorie.
Proiectul avea ca justificare încurajarea familiei, dar și a culturii, fără niciun impact financiar important asupra bugetului general consolidat.

Acordarea unor facilităţi cu caracter cultural cuplurilor care și celebrează nunta de aur sau de argint nu a fost pe placul guvernanților care au respins propunerea.

Mai multe AICI

 

Back To Top