Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

controale piata carneControalele efectuate în județul Prahova, înainte de Paști, de către inspectori ai DSP, DSVSA, ai Protecției Consumatorilor și ai Poliției județene, au scos la iveală o piață plină de nereguli, cu agenți economici pentru care legea nu înseamnă nimic, iar cu atât mai puțin, siguranța consumatorilor. Iată numai câteva dintre firmele amendate de inspectori.

Zeci de firme au fost sancționate pentru nereguli care puneau în pericol sănătatea prahovenilor.

Inspectorii de la Direcția de Sănătate Publică Prahova au verificat, din punct de vedere al respectării condițiilor iginenico-sanitare, 56 de unități economice, printre care producători de lactate, de carne, brutării, patiserii, cofetării și morărit, magazine, depozite, dar și trei unități de cazare. Două societăți comerciale au fost amendate cu câte 1.800 de lei (SC MARAGET SRL și SC DIVERTAS M SRL), iar alte șapte unități economice (SC CARNSAN PROD SRL, SC ARTIMA SA, SC KAUFLAND ROMANIA SRL, SC REWE ROMANIA SRL, SC TOP RESORT SRL, SC MIXADEX SRL, si PF CHIRU VASILE) au primit avertismente și termene de conformare pentru: gândaci, lipsa controalelor medicale periodice ale angajaților, mizerie, amestecarea alimentelor în spațiilor frogorifice, nerespectarea temperaturii de depozitare a alimentelor, neinstruirea personalului asupra noțiunilor fundamentale de igienă și nerespectareaa igienei individuale în timpul programului.

Înaintea Paștelui, la rândul lor, inspectorii DSVSA au verificat 530 de agenți economici cu activitate alimentară (abatoare, unități de procesare a cărnii, piețe, carmangerii, măcelării, magazine, pescării, cofetării și brutării). Echipele de control au aplicat 28 de amenzi în valoare totală de 77.800 de lei, au confiscat 268,77 Kg de produse de origine animală și au retras de la comercializare 207 ouă care constituiau pericol pentru consum. De asemenea, a fost închis temporar un laborator de patiserie. Cele mai mari probleme pentru care au fost aplicate sancțiuni au fost etichetare și ambalare necorespunzătoare, mizerie în spațiile de depozitare, expunere și vânzare și alimente expirate.

În perioada 08 aprilie - 19 aprilie, au fost sacrificați 638 miei în abatoarele autorizate DSV din Prahova.

Amenzi au fost aplicate agenților economici și de către echipele de inspectori ai Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor. Dintre cei 46 de agenți economici verificați, 25 au fost depistați cu abateri care puneau în pericol siguranța publică. 13 dintre ei au primit amenzi, în valoare totală de 135.000 de lei, iar ceilalți 12 au primit avertismente. În urma problemelor, au fost oprite temporar de la vânzare 230 kg produse alimentare specific pascale și au fost retrase definitiv 33 kg de produse. În același timp, au fost retrase de pe piață 129 de kg de carne, 151 de kg de produse de patiserie, 5 kg de ciocolată și 10 litri de vin.
Printre cei 14 comercianți de carne verificați, șase au primit amenzi, iar opt avertismente. Două dintre unitățile cu probleme au fost SC Complex Hotelier Bușteni SRL și SC Andremi Matserv SRL Bușteni care puseseră la vânzare 8 kg de carne expirată. În schimb, la SC Păstrăviorul Euro Fish SRL Ploiești au fost descoperit pește stricat.
La SC Dorel Prod Impex 92 SRL Ploiești, PFA Gh Maria Iordăcheanu, SC Saga Deaconeasa SRL Ploiești, SC Maricost SRL Albești Paleologu, II Barbu Ion Ploiești, PF Marcian Robert, II Minculescu Georgiana Ploiești, SC Ritoli Marprest SRL Ploiești și SC Vilma SRL Câmpina au fost găsită carne fără etichete sau etichete incomplete. La magazinul SC Salsi SRL Sinaia se informa că produsele din carne se află la promoție, dar nu se informa și durata promoției.
În ceea ce privește patiseriile, inspectorii CPC au oprit de la comercializare 147 de kg de produse (cozonac, pască etc.). La SC Voiaj Interegio SRL Vălenii de Munte și la SC Compact Import Export SRL Vălenii de Munte, produsele erau scoase la vânzare fără precizarea gramajului și nici a termenului de expirare. Kaufland Sud Ploiești a fost amendat cu 10.000 de lei și au fost retrase din magazin, până la remedierea deficiențelor, aproximativ 70 de kg de cozonaci Panettone importați din Bulgaria fără informații complete de etichetare.
Probleme cu afișarea prețurilor au fost depistate la SC Elsor Com SRL Ploiești, SC Radione International SRL Ploiești, SC Carion SRL Ploiești (ciocolată) și la II Drăgan Elena Drăgănești (vin).

Și echipajele de la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova au realizat verificări înainte de Paști: 1.493 la agenți economici și 2.525 la mijloace de transport a mărfurilor. Au fost constatate 71 de infracțiuni dintre care 18 de evaziune fiscală și 53 de alte infracțiuni, iar în urma verificărilor au fost confiscate zeci de kilograme de carne și sute de sticle de alcool fără acte.

Back To Top